Odkryj pasję do gotowania, by dzielić się nią ze swoimi uczniami. Zobacz cykl warsztatów kulinarnych, z których dowiesz się nie tylko, jak gotować smacznie i zdrowo, ale też jakie znaczenie mają różne składniki w odżywianiu się dzieci i młodzieży. Poznaj nasze propozycje na zdrowe śniadania, obiady i kolacje. Zobacz, co koniecznie powinno znaleźć się na talerzu. Z taką wiedzą, z całą pewnością, Twoi podopieczni chętnie będą towarzyszyć swoim rodzicom w kuchni.
Szkolenie dla nauczycieli uczniów klas I-III szkół podstawowych w ramach programu Junior-Edu-Żywienie (JEŻ).
Dieta dla zdrowia i środowiska
Warzywa i owoce od kuchni
Produkty mleczne od kuchni
Produkty zbożowe od kuchni
Mięso, ryby i jaja od kuchni
Nasiona roślin strączkowych i orzechy od kuchni
Sól i cukier od kuchni
Zdrowe napoje i przekąski od kuchni
Diety roślinne od kuchni
Relacja z warsztatów kulinarnych dla nauczycieli i uczniów klas 1-3 szkół podstawowych JEŻ