Warsztaty kulinarne

Odkryj pasję do gotowania, by dzielić się nią ze swoimi uczniami. Zobacz cykl warsztatów kulinarnych, z których dowiesz się nie tylko, jak gotować smacznie i zdrowo, ale też jakie znaczenie mają różne składniki w odżywianiu się dzieci i młodzieży. Poznaj nasze propozycje na zdrowe śniadania, obiady i kolacje. Zobacz, co koniecznie powinno znaleźć się na talerzu. Z taką wiedzą, z całą pewnością, Twoi podopieczni chętnie będą towarzyszyć swoim rodzicom w kuchni.

Szkolenie dla nauczycieli uczniów klas I-III szkół podstawowych w ramach programu Junior-Edu-Żywienie (JEŻ).

Dieta dla zdrowia i środowiska

Warzywa i owoce od kuchni

Produkty mleczne od kuchni

Produkty zbożowe od kuchni

Mięso, ryby i jaja od kuchni

Nasiona roślin strączkowych i orzechy od kuchni

Sól i cukier od kuchni

Zdrowe napoje i przekąski od kuchni

Diety roślinne od kuchni

Relacja z warsztatów kulinarnych dla nauczycieli i uczniów klas 1-3 szkół podstawowych JEŻ

Skip to content